Bikram jóga
2014. szeptember 06. írta: sportláz

Bikram jóga

image_1410003907.jpg_347x350

---Egy kis jóga reggelre, vagy az edzések után :)

Most ennek a sportnak az egyik fajtáját hoztam el. Igen SPORT!!! Sokan azt hiszik, hogy a jóga csak pihenés, pedig igen sok erősítő gyakorlat is található benne. 

Most a bikram jógáról írok pár dolgot. Egyre többen ismerik ezt a fajtáját is, de még mindig sokan nem tudják az előnyeit. Egy 38-40 fokra felfűtött teremben végezzük a gyakorlatokat. Ennek segítségével az izmok, szalagok is könnyebben nyúlnak, jobb hatást érhetünk el. 

90 percig tart és ez alatt 26 gyakorlatot végzünk el, persze irányítással. A melegben való mozgás miatt, jobban izzadunk, ezért a méreganyagok is jobban/gyorsabban vállnak ki a szervezetünkből. Emellett persze, ahogy a sima jóga is, ez a fajtája is jó hatással van a lélelekre is. 

Sokan nagyon stresszes életet élünk, így néha érdemes elmenni egy-egy ilyen órára és kizárni minden mást. 

 

Én még sose voltam bikram jogán :) de szeretném személyesen is kipróbálni. Aki már volt és van tapasztalata, vagy hogy hova érdemes menni az írja meg nekem kommentben. Meg akinek van kedve csatlakozni az is írhat.

 

Köszönöm :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://sportlaz.blog.hu/api/trackback/id/tr696675005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása