-= 5 perc has edzés =-
2014. november 10. írta: sportláz

-= 5 perc has edzés =-

 Ha nincs sok időd edzeni, de a hasizmokat mindenképp meg akarod erősíteni akkor a következő feladat neked való. Mindössze 5 percet vesz igénybe és amilyen egyszerű olyan nehéz végigcsinálni. Természetesen ne felejts el bemelegíteni! A gyakorlatnak nevet nem tudok adni, de ha valakinek egésze jut egy frappáns, találó elnevezés azt nyugodtan osszátok meg velem. :-) Akkor lássunk is hozzá:

kockahascsaj.jpg

Helyezkedjünk el hanyattfekvésbe, mint ha hasprést akarnánk csinálni megemelt lábbal. A kezek a tarkón legyenek. A feladat nehézsége, hogy megemeljük a törzsünket addig, hogy a lapockáink ne érjenek a talajhoz. Ezt a helyzetet kell megtartani 5 percig.  Ha valaki még szeretne nehezíteni ezen, akkor lehet folyamatos „biciklizést” végezni, ami azt jelenti, hogy ellentétes térd- könyök érintést végzünk. Ne felejtsétek, a lapockák ne érjenek a talajhoz! Kellemes elfáradást mindenkinek! :-) Az alábbi ábrán láthatjátok hogyan is néz ki ez a gyakorlat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sportlaz.blog.hu/api/trackback/id/tr276885317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása