===Kocka has===
2014. szeptember 03. írta: sportláz

===Kocka has===

kockahas_1409758405.jpg_153x200

Genetika? Sok edzés? Étkezés? Anyagcsere?

 

És még sok hasonló kérdés merül fel bennünk, amikor a kockás hasról álmodozunk.

Ezeket a kérdéseket nem lehet és nem is szabad elkülöníteni egymástól. Mindegyiknek nagy szerepe van a célunk elérésében, és ha bármelyiket kihagyjuk már nem lesz meg a várva várt eredmény.

 

Sok cikk kering az internet is különféle edzésekről és gyakorlatokról, de ha az étkezésünket nem igazítjuk hozzá, akkor az edzés nem feltétlenül fog annyira meglátszani, mint azt mi szeretnénk. Az étrendünk alapvetően meghatározza a kinézetünket.

 

A kocka has a testzsír százaléktól nagymértékben függ, hiszen hiába erősítjük minden nap, ha az izom felett még egy jó nagy réteg zsír is elhelyezkedik. J Persze az izom attól függetlenül még épül csak nem fog látszani.

 

Össze kell tehát hangolnunk a diétánkat/étkezésünket és az edzést.

Ilyenkor a hasizom gyakorlatok mellé érdemes betenni kardio edzéseket, hiszen ezek segítenek megszabadulni a feleslegektől. Így egyszerre erősítjük a hasunkat és fogyjuk le az izmok felől a zsírt.

Az étkezés fő két pontja a szénhidrát és a fehérje. Próbáljuk csökkenteni a szénhidrátbevitelt, és mellette növelni a fehérje fogyasztást. A fehérje bevitelt ilyenkor érdemes nem csak az ételekkel megoldani, hanem rásegíteni kicsit a boltokban por formájában megvásárolható termékkel is.

 

És végül még egy plusz jó tanács. J

A vízfogyasztásra amúgy is oda kéne figyelnünk a mindennapokban, de ilyenkor még inkább fontossá válhat. Ha megfelelő mennyiségű vizet kap a szervezetünk naponta, akkor felgyorsulhat az anyagcserénk, és a szervezetünk is kevesebb vizet fog megkötni egy idő után.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportlaz.blog.hu/api/trackback/id/tr26666145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása