Fogyasztószerek
2014. szeptember 09. írta: sportláz

Fogyasztószerek

1317756572-7d7sab_1410292827.jpg_600x449

Amikor fogyókúráról beszélünk, akkor több féle embertípust figyelhetünk meg.

Az egyik, aki semmit sem változtat, csak reménykedik, hogy egyszer 20 kilóval könnyebben fog felébredni.

A másik, aki eldönti és másnap nagyon drasztikus diétába fog, esetleg mellette még edzeni is elkezd. Viszont, amikor két hét után nincs valami hatalmas változás, akkor feladja és közli, hogy neki ilyen az alkata vagy ezt örökölte és nem tud lefogyni. Ismerős?

 

Van egy rossz, de egyben jó hírem:

!!!MINDENKI le tud fogyni!!!

 

Persze van, aki kevésbé hízik, vagy aki könnyebben fogy le mint mások, de sose szabad feladni, mert meg lesz az eredménye.

A cikk elején, hozott két példa után szokott gyakran előfordulni, hogy fogyasztószerekhez, fogyasztótablettákhoz nyúlunk.

Hirdetik a neten, barátnő ajánlotta, hírlevelet kapunk stb…

Én azt mondanám, hogy először mindenféleképpen próbáljuk meg behozni az életünkbe a rendszeres mozgást/edzést (min. heti 3-szor) és mellette egy étrendváltást. Türelmesnek kell lennünk, de folyamatosan láthatjuk majd, ahogy testünk változik és formálódik.

Még a héten hozok pár edzés ötletet, hogy segítsek nektek ebben.

 

Ha valaki mégis a tabletták mellett dönt, akkor mielőtt bármit is elkezdene szedni nagyon nézzen utána és menjen el egy szakemberhez és kérje ki a tanácsát. Sokkal nagyobb baj lehet belőle ha csak össze-vissza bekapkodjuk a tablettákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportlaz.blog.hu/api/trackback/id/tr956684495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása